Cégünk

MT Méréstechnika → Cégünkről → Cégünk

Cégünk

 

Cégünk, az MT Méréstechnika Kft. a Messtechnik cégcsoport leányvállalataként immár 40 éve áll ügyfelei szolgálatában a tényleges fogyasztáson alapuló költségosztás és elszámolás szakértőjeként. Cégcsoportunk Magyarországon, Ausztriában, Horvátországban, Szlovéniában, Romániában, Koszovóban és Európa számos országában több millió rádiós költségosztó szerelését végezte el, és a mai napig is ellátja a készülékek által biztosított adatok kiértékelését, valamint a tényleges fogyasztáson alapuló elszámolások elkészítését.

 

Cégünk az MT Méréstechnika Kft. társasházkezelő vállalkozások, közös képviseletek, lakásszövetkezetek, ingatlankezelő vállalatok, energiaszolgáltatók, viziközmű szolgáltatók, építőipari generálkivitelező társaságok partnereként szolgáltatásai széles választékát nyújtja a hőenergia-, ill. a hideg- és melegvíz tényleges fogyasztásának mérésétől és rögzítésétől, a leolvasáson keresztül egészen a költségek felosztásáig és elszámolásáig. Ügyfeleink egyéni helyzetükhöz és igényeikhez igazodva állíthatják össze szolgáltatáscsomagjukat, így minden kívánt terméket és szolgáltatást egy kézből kapnak meg.

 

Köszönhetően cégcsoportunk saját gyártó bázisának, csúcsminőségű fűtési költségmegosztó, víz- és hőmennyiségmérő készülékeink széles választékával állunk ügyfeleink és partnereink rendelkezésére. Saját gyártású termékeinken kívül vezető európai gyártók legújabb termékeit is forgalmazzuk, minden esetben ügyfeleink igényeihez mérten.

 

Cégcsoportunk nagy hangsúlyt fektet a munkatársai folyamatos képzésére. Elkötelezettség, szakértelem és precizítés jellemzi csapatunkat, így minden olyan kérdésre megoldást találunk, amely a társasházak hőenergiájának és vízfogyasztásának mérésekor ill. elszámolásakor felmerülhet.

 

A cégcsoport magyarországi leányvállalata az MT Méréstechnika Kft., melynek székhelye Szombathelyen a Zanati út 26. Irodaházban található.